Shanghai YIXI COLOR baja mesin CO., LTD

Ongkos imah wadahna diumumkeun dina Vancouver

The peti 320-kuadrat-suku Fitur a mandi swasta, dapur jeung di-suite laundry

KBK News • Posted: Aug 01, 2013 12:52 PM PT

Panungtungan diropéa: August 2, 2013

pengiriman barang-wadahna-imah

Hiji komplek perumahan affordable diwangun ti belasan peti pengiriman barang heubeul ieu diumumkeun dinten di Vancouver urang kota Eastside.

12 peti pengiriman barang on Alexander Street deukeut Jackson Avenue geus dirobah jadi apartemen ku Atira Awewe urang Resource Society, nu meuli pisan dina blok dina 2009. The wadahna pengiriman barang mimiti ieu turun on pisan nu dina ahir Nopémber, sarta unggal Unit ngarugikeun $ 82.500 pikeun ngawangun.

The peti 320-kuadrat-suku geus tumpuk tilu tinggi na Fitur 290 suku pasagi spasi hirup. Unggal Unit boga kamar mandi swasta sorangan, dapur jeung di-suite laundry. Nu imahna ogé kudu jandéla lanté-to-siling, sarta unggal lantai numbu ku hiji staircase éksternal.

The peti ongkos sakali barang dibawa meuntas lautan ti Asia jeung geus dirobah dina hiji Richmond, SM, tempat nyieun atawa ngalereskeun parahu.

Sababaraha imah bakal ahirna jadi dikawasaan ku awéwé leuwih umur 55, anu bakal mayar $ 375 bulan di nyewa, bari unit séjén anu dimaksudkeun pikeun awéwé ngora, anu bakal mayar ngeunaan 30 per cent of nyewa pasar.

"Aya loba awéwé anu hoyong cicing di dieu," ceuk CEO Atira Janice Abbott.

"Loba awéwé nu teary nalika maranéhna ningali ieu kusabab kalobaannana geus spent lolobana dekade panungtungan di hotél akomodasi tunggal kamar - pamanggih ngabogaan dapur sorangan, mandi sorangan - sarta anjeun bisa ningali unit ieu utamana geulis".

Abbott nyebutkeun éta lapak heubeul kudu boga akar di masarakat, kudu kecanduan bébas pikeun tilu taun geus kaliwat, sarta kudu museurkeun mentoring di awéwé ngora kénéh hareup panto di Imouto Perumahan keur ngora Awewe, salaku bagian ti Program Mentorship Intergenerational Atira urang.


Pos waktos: Aug-14-2019

Meunang Harga lengkep