Shanghai YIXI COLOR baja mesin CO., LTD

Shanghai Yixi Warna Steel mesin CO., Ltd.

Establishes in 1993

YiXi Éta mimitina-kelas, cekap pre-jualan na jasa saatos-jualan.

Shanghai YiXi Warna Steel mesin Co., Ltd. didirikan dina 1993, mingpin wangunan baja lampu Cina urang jeung industri mesin, aya di Tinglin Bandar, Jinshan District, Shanghai, Cina. parusahaan boga sistem manajemen kualitas sora, tim téknis kuat, alat-alat nu lengkep produksi jeung téhnologi produksi exquisite, konsép desain unik ... Utamana penting nyaéta yén YiXi boga loba nasabah jujur ​​tur satia anu hoyong ngembangkeun babarengan. Sanggeus taun pamutahiran unremitting tur ngembangkeun, YiXi nyaeta tina kakuatan kuat panalungtikan produk anyar jeung pangwangunan.

Tentang Kami

Hayu urang Watch The Video Dina Aksi!

Bérita paling énggal

  • 'Net-enol' ongkos home wadahna keur diwangun di ramah-eco komunitas Calgary
    Hiji pamekar home Alberta ieu gedong home wadahna pengiriman barang mimiti taun kaler Calgary. Rebo, bango hiji lowered opat kaléng laut kana tempat dina EchoHaven, hiji ngembangkeun ramah-eco di Ro ...
  • Leutik gelombang imah datang ka Hamilton jeung proyék perumahan affordable anyar
    Leutik gelombang imah datang ka Hamilton kalawan harepan proyék perumahan affordable anyar ngagabungkeun trend imah leutik kalawan laneways Hamilton urang bakal betah krisis perumahan. Nyaeta 400 suku pasagi loba spa ...
  • Ongkos imah wadahna diumumkeun dina Vancouver
    The 320-square-foot containers feature a private bathroom, kitchen and in-suite laundry CBC News • Posted: Aug 01, 2013 12:52 PM PT Last Updated: August 2, 2013 An affordable housing complex built...

Kami produsén 100%

Komitmen panalungtikan, ngembangkeun jeung produsén.
Produk dibasajankeun imah datar pak wadahna, imah wadahna pisah, imah wadahna expandable tur imah wadahna foldable, kios, kotak pangawal jeung toilét.
Mun anjeun resep produk urang, PLS janten gratis ngahubungan kuring.

Meunang di kabaran

Meunang Harga lengkep