SHANGHAI Yixi COLOR STEEL MAKINERIA CO., LTD

video

luksoze parafabrikuara shtëpi T përreth ndërtimin e zyrës
Dizajni më i mirë i ri portativ ngarkesave modern prefab
zgjerimin e anijeve shtëpi enë Expandable
Fabrika e me kosto të ulët të para të prodhuara vogël modern
përfunduar anijeve enë dyqan kafe kafe për shitje
shtëpi foldable enë shtëpi enë palosshme
luksoze modular panel sanduiç shtëpi prefab portativ
moderne modulare shtrirja shtëpitë enë luksoze
hapësirë ​​të madhe 20ft luksoze enë Expandable pop up Prefab modulare)
2019 përballueshme parafabrikuara kornizë çeliku modular ftohtë izoluar formuar ndërtesat portal
portativ prefab enë moderne të vetme e gjallë e re
Çmimi me kosto të ulët detachanble Zyra modular enë prefab vendin e ndërtimit për shitje
furnizuesi çmim të lirë 20ft luksoze prefab celular banesë enë pack
Dizajni enë të qëndrueshme prova të shëndoshë izoluar në natyrë celular modulare zhveshtore portativ publik
luksoze parafabrikuara shtëpi T përreth ndërtimin e zyrës

Dizajni më i mirë i ri portativ ngarkesave modern prefab

zgjerimin e anijeve shtëpi enë Expandable

Fabrika e me kosto të ulët të para të prodhuara vogël modern

përfunduar anijeve enë dyqan kafe kafe për shitje

shtëpi foldable enë shtëpi enë palosshme

luksoze modular panel sanduiç shtëpi prefab portativ

moderne modulare shtrirja shtëpitë enë luksoze

hapësirë ​​të madhe 20ft luksoze enë Expandable pop up Prefab modulare)

2019 përballueshme parafabrikuara kornizë çeliku modular ftohtë izoluar formuar ndërtesat portal

portativ prefab enë moderne të vetme e gjallë e re

Çmimi me kosto të ulët detachanble Zyra modular enë prefab vendin e ndërtimit për shitje

furnizuesi çmim të lirë 20ft luksoze prefab celular banesë enë pack

Dizajni enë të qëndrueshme prova të shëndoshë izoluar në natyrë celular modulare zhveshtore portativ publik

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne

Get çmimeve konkrete