SHANGHAI Yixi COLOR STEEL MAKINERIA CO., LTD

shërbim

Personalizuar porosi

Personalizuar porosi

Për pyetje punës:
0086-18221924389
0086-21-67353670

na tregoni madhësinë, përdorimin, dhe preferencat tuaja, mirë të përshtatur për ju!

1> Dimension: gjatësia, gjerësia, lartësia, lartësia eave, katran çati, etj

2> Dyer dhe dritare: Dimension, sasia, pozicioni.

3> Klima lokale: Wind shpejtësisë, ngarkesës borë, madhësia sizmike etj

4> materiale izoluese: Lloji Panel, materiale sanduiç, trashësi sanduiç.

5> A ka ndonjë materiale që nuk janë të lejuara për import në vendin ku struktura është duke planifikuar për të përdorur?

7> Nëse keni kërkesa të tjera, të tilla si korrigjim bocash zjarri, kulmi izoluar, etj Ju lutem na informoni.

8> Është më mirë në qoftë se ju keni vizatimet tuaja ose pictures.Please dërgoni ato tek ne.

instalim

instalim

Për pyetje punës:
0086-18221924389
0086-21-67353670

vizatim profesionale instalimit, ekipi instalimin dhe inxhinierë faqe për tuaja.

1. ndashëm Container House

installation1

2. Expandable Container House

Shtëpi e zgjerueshme e kontejnerëve

3. Flat Pack Container House

Flat Pack Container House

4. Foldable Container House

Shtëpi për kontejnerë të palosshëm

dizajni

dizajni

Për pyetje punës:
0086-18221924389
0086-21-67353670

Designers me më shumë se 10 vjet përvojë në projektimin prefab shtëpi, bazuar në kushtet tuaja lokale motit

Ne mund të sigurojmë dizajn ekspertizë në shtëpi, njohuritë e ndërtimit që ju duhet për të ndërtuar shtëpinë e yur porosi në kohë të shkurtër dhe brenda buxhetit tuaj. Ne të ju ndihmojë për të arritur ekuilibrin në mes të cilësisë, funksion dhe shpenzimet.

shërbimi i përsosur

shërbimi i përsosur

Për pyetje punës:
0086-18221924389
0086-21-67353670

Të mirë dhe të përsosur Pre-Sale & Sale & pas shitjes sistemin e shërbimit.

Para-shitjes shërbimi

Shërbimi konsulent (Duke iu përgjigjur pyetjeve të klientit)

Plani dizajn primar (Pa pagesë)

Ndihmuar klientin për të zgjedhur planin e përshtatshëm të ndërtimit

Llogaritja e çmimit

Business & Technology diskutim

shërbimit të shitjes

Paraqitja e të dhënave mbështetje reagimit për themel

Paraqitja e vizatimit ndërtimit

Sigurimi requiremrnts për embedding

Manual ndërtim

Fabrication & Paketimi

tabela statistikore e materialit

dorëzim

Kërkesat e tjera nga klientët

Pas shitjes shërbimi

Shërbimi i instalimit të Mbikëqyrjes

Udhëzim për përdorimin pas instalimit përfunduar


Get çmimeve konkrete