SHANGHAI Yixi боја челик MACHINERY CO., LTD

Сервис

Персоналните нарачана

Персоналните Нарачана

За работа пребарувања:
0086-18221924389
0086-21-67353670

Кажете ни големината, користење, и вашите желби, добро прилагодени за вас!

1> Димензии: должина, ширина, висина, натстрешница висина, покрив теренот, итн

2> Врати и прозорци: Димензии, квантитетот позиција.

3> Локалните клима: Брзина на ветер, снег оптоварување, сеизмички големината итн

4> изолација материјал: Вид на панел, сендвич материјали, дебелина сендвич.

5> Дали има материјали кои не се дозволени за увоз во земјата каде што структурата се планира да се користи?

7> Ако имаш други барања, како што се пожар бесплатен, изолиран покрив, итн Ве молиме да не информирате.

8> Тоа е подобро ако имаш свој цртежи или pictures.Please ги испрати до нас.

инсталација

инсталација

За работа пребарувања:
0086-18221924389
0086-21-67353670

Професионална инсталација цртање, тимот инсталација и инженери сајт за вашиот.

1. одвојува садот куќа

installation1

2. да се прошири садот куќа

Да се ​​прошири за Контејнер куќа

3. Стан Пак садот куќа

Flat Pack садот куќа

4. Контејнер што се склопува куќа

Контејнер што се склопува куќа

дизајн

дизајн

За работа пребарувања:
0086-18221924389
0086-21-67353670

Дизајнери со повеќе од 10 години искуство во prefab куќа дизајн, врз основа на вашиот локален временски услови

Ние можеме да се обезбеди дом дизајн експертиза, изградба на знаење треба да се изгради yur сопствен дом во кратко време и во рамките на буџетот. Ние ви помогне да се постигне рамнотежа меѓу квалитет, функционалност и трошоци.

совршена услуга

совршена услуга

За работа пребарувања:
0086-18221924389
0086-21-67353670

Добра и совршена пред-продажба и продажба и системот по продажба на услуги.

Пред-продажба на услуги

Консултантски услуги (Одговарајќи на прашања на клиентот)

план за основно дизајн (слободен)

Помагање на клиентот да се избере соодветен изградба план

За пресметка на цената

Бизнис и технологија дискусија

продажба на услуги

Поднесување на поддршка реакција податоци за основање

Поднесување на изградба цртање

Обезбедување requiremrnts за вградување

Прирачник за изградба

Изработка и пакување

Статистичка маса на материјал

испорака

Други барања од страна на клиентите

По-продажба на услуги

Користење на инсталација за супервизија

Упатство за користење откако заврши инсталацијата


Добиете детални цени