SHANGHAI YIXI WARNA STEEL ENGINEERING CO., LTD

Service

Personalisasi adat-digawe

Personalisasi Custom-digawe

Kanggo pitakonan karya:
0086-18221924389
0086-21-67353670

Marang kita ukuran, nggunakake, lan pilihan, apik dhewe kanggo sampeyan!

1> Ukuran: Length, jembaré, dhuwur, dhuwur eave, gendheng Jarak, etc.

2> Doors lan windows: Ukuran, jumlahe, posisi.

3> iklim lokal: kacepetan angin, mbukak salju, gedhene efek ora kekiro etc.

4> Insulation materi: jinis Panel, bahan sandwich, kekandelan sandwich.

5> Apa ana bahan sing ora diijini kanggo ngimpor kanggo negara ngendi struktur punika planning kanggo nggunakake?

7> Yen sampeyan duwe syarat liyane, kayata proofing geni, gendheng terisolasi, etc. Mangga uga ngandhani kita.

8> Iku luwih apik yen duwe gambar dhewe utawa pictures.Please ngirim menyang kita.

instalasi

instalasi

Kanggo pitakonan karya:
0086-18221924389
0086-21-67353670

drawing profesional instalasi, tim instalasi lan engineers situs kanggo.

1. abnehmbar Container House

installation1

2. Expandable Container House

Expandable Container House

3. Flat Pack Container House

Flat Pack Container House

4. Foldable Container House

Foldable Container House

desain

desain

Kanggo pitakonan karya:
0086-18221924389
0086-21-67353670

Desain karo luwih saka 10 taun nemu ing desain house Folding, adhedhasar kahanan cuaca lokal

Kita bisa nyedhiyani expertise desain ngarep, kawruh construction sing perlu kanggo mbangun griya adat yur ing wektu cendhak lan ing budget. We mbantu kanggo entuk imbangan antarane kualitas, fungsi lan biaya.

sampurna layanan

sampurna layanan

Kanggo pitakonan karya:
0086-18221924389
0086-21-67353670

Good lan sampurna Pre-Sale & Sale & Sawise-Sale sistem Service.

Pre-Sale Service

layanan Consultant (Njawab pitakonan klien)

rencana desain Utama (Free)

Ngancani klien kanggo milih rencana pambangunan cocok

pitungan price

Business & teknologi diskusi

sale Service

Pengajuan saka data reaksi support kanggo dhasar

Pengajuan gambar konstruksi

Nyediakake requiremrnts kanggo nanemake

Manual construction

Pengolahan & Packing

Tabel statistik saka materi

delivery

syarat liyane dening Klien

Sawise-Sale Service

Service saka Supervision instalasi

Instruction kanggo nggunakake sawise instalasi rampung


Njaluk Prices Rincian