SHANGHAI YIXI WARNA STEEL ENGINEERING CO., LTD

Shanghai Yixi Warna Steel Machinery CO., Ltd.

Establishes in 1993

  • Marang kita ukuran, nggunakake, lan pilihan, apik dhewe kanggo sampeyan!
  • drawing profesional instalasi, tim instalasi lan engineers situs kanggo.
  • Desain karo luwih saka 10 taun nemu ing desain house Folding, adhedhasar kahanan cuaca lokal.
  • Good lan sampurna Pre-Sale & Sale & Sawise-Sale sistem Service.

YiXi pisanan-kelas, efisien wis dodolan lan layanan sawise-sales.

Shanghai YiXi Warna Steel Machinery Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 1993, pimpinan saka bangunan baja cahya China lan industri mesin, dumunung ing Tinglin Town, Jinshan District, Shanghai, China. Perusahaan wis sistem manajemen kualitas swara, tim technical kuwat, peralatan lengkap produksi lan teknologi produksi kepileh, konsep desain unik ... Utamané penting iku YiXi wis akeh pelanggan jujur ​​lan setya, sing pengin berkembang bebarengan. Sawisé taun dandan unremitting lan pembangunan, YiXi iku saka kekuatan kuwat saka produk riset anyar lan pembangunan.

Babagan awake dhewe

Ayo Watch Video In Action!

Latest News

  • 'Net-nul' shipping ngarep wadhah kang dibangun ing Eco-loropaken masyarakat Calgary
    Pangembang ngarep Alberta bangunan ngarep wadhah kapal pisanan ing NW Calgary. On Wednesday, Crane sudo papat komplong segara menyang Panggonan ing EchoHaven, pembangunan Eco-loropaken ing Ro ...
  • Cilik gelombang house nerangake Hamilton karo project omah terjangkau anyar
    Cilik gelombang house nerangake Hamilton karo pangarep-arep project omah terjangkau anyar kanthi gaya ngarep cilik karo laneways Hamilton kang bakal ease krisis omah. 400 mèter persegi akèh spa ...
  • Shipping omah-omahé sing dipunagem ing Vancouver
    The 320-square-foot containers feature a private bathroom, kitchen and in-suite laundry CBC News • Posted: Aug 01, 2013 12:52 PM PT Last Updated: August 2, 2013 An affordable housing complex built...

We are Produsèn 100%

Setya riset, pembangunan lan Produsèn.
Products sawetara saka house warata Pack wadhah, house wadhah abnehmbar, house wadhah expandable lan omah sing foldable, kiosk, kothak pengawal lan jamban.
Yen kasengsem ing produk kita, pls dadi gratis kanggo hubungi kula.

Njaluk ing tutul

Njaluk Prices Rincian